Diverse lækkerier, Snack, Tilbehør til kødet

Skvalderkål pesto

10. maj 2015
IMG_1548

Jeg har altid hadet skvalderkål, nok mest fordi at hver gang jeg havde fjernet det fra haven, kom det igen. Det vokser op alle vegne, og er meget svært at slippe af med. Jeg har aldrig drømt om at jeg kunne bruge det til madlavning, før jeg for 2 år siden fik en skvalderkål pesto af en tidligere kollega. Jeg skulle stoppe på mit tidligere arbejde, og en gammel kollega kom forbi for at sige farvel, jeg husker det tydeligt, nok mest fordi jeg viste hvor svært hun havde med at vende tilbage, og kom faktisk kun forbi, for min skyld. Hun er et fantastisk menneske og havde lavet en super lækker skvalderkål pesto til mig. Den var så god at den hurtig forsvandt, og jeg lovede mig selv at en dag måtte jeg virkelig selv prøve den af… Jeg husker kun at hun fortalte mig at der var Prima Donna i den, så jeg har prøvet mig lidt frem og denne opskrift synes jeg blev perfekt… Så hver gang jeg ser skvalderkål fremadrettet tænker jeg på denne fantastiske kvinde… you know who you are…

Ingredienser:

  • 60 g. skvalderkål (gerne nye skud)
  • 40-50 g. pinjekerner
  • 50 g. rød Prima donna
  • 2 fed hvisløg
  • salt & peber
  • god olivenolie

Fremgangsmåde: Blend alle tingene sammen og tilsæt olien, til du har den rette konsistens, stilles på køl.

image1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply