Foretter, Snack

Quesadilla med gedeost

2. juli 2015
IMG_1915

I disse dage har det bare været fantastisk vejr, og man kommer rigtigt i ferie humør og har mest af alt bare lyst til bare at tage på stranden, der er dog stadig over 14 dage til jeg går på ferie, så man må jo gerne hygge lidt ekstra, når man kommer hjem fra arbejde. Hvis det har været en hård dag på arbejde og man har siddet og svedt på kontoret, ved jeg ikke noget bedre end at komme hjem og smække benene op på terrassen med et koldt glas rose vin, og så servere en lille nem snack inden aftenmaden, og i denne uge har jeg serverede disse lækre Quesadilla med gedeost, det tager kun 5 min. at lave dem og så smager de bare fantastisk.

Quesadillas er en mexicansk ret, hvor 2 tortillas lægges samme med en masse dejlig ost i midten, der er mange muligheder du kan lave dem på, men denne er klart min favorit, måske mest fordi jeg elsker varm gedeost sammen med et stærk tvist af jalapenos. Disse kan serveres til en frokost, som forret eller bare som en lækker snack.

Ingredienser:

  • 2 mexicanske pandekager (jeg valgte de største)
  • lidt akacie honning
  • 60 g. grønne jalapenos
  • 100 g. blødt gedeost (kom hellere lidt for meget end for lidt)
  • 30-40 gram serrano skinke
  • lidt smør

Fremgangsmåde: Kom klumper af gedeosten på den ene pandekage, og kom derefter jalapenos på, læg små stykker af serrano skinken ud over, og top til sidst med lidt akacie honning. Læg derefter pandekagen på en pande hvor der er smeltet lidt smør, læg den anden pandekage ovenpå og pres dem godt sammen. Steg pandekagen på den ene side til den er sprød og har fået farve, vend den derefter forsigtigt og steg den på samme måde på modsatte side. Tages straks af varmen og skær den i fine små trekanter, derefter kan den serveres.

IMG_1902

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply