Snack

Paprikamandler

1. marts 2015
IMG_0492

Disse paprikamandler er vildt lækre, jeg så opskriften i en salat bog fra Meyers for nogle år siden, og har flittigt brugt den siden hen. Brug dem som en snack eller kom dem i en lækker salat. De er super nemme at lave, men kræver lidt tid i ovnen. Jeg lavede disse paprikamandler lørdag formiddag som ren snack, når man stiller dem bordet forsvinder de ret hurtigt, men det er vel også det der er meningen.

Ingredienser:

  • 160g. mandler
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. salt
  • 2 knivspids stødt spidskommen’2 knivspids knust chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl. vand

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 130 grader. Kom mandlerne, paprika, salt, spidskommen, chili, vand og fintrevet hvidløg i en skål, og bland det hele godt sammen. Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen i ca. 1 – 1 1/2 time, til de er helt tørre. husk at vende rundt i dem imens de er i ovnen.

IMG_0479

IMG_0481IMG_0489

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anne Holst Fink 14. marts 2015 at 10:38

    Hej Diana :-)
    Uha.. De er gode de her mandler. Jeg lavede en portion i går eftermiddags, og inden vi gik i seng var de væk, så det er ikke sidste gang jeg har lavet dem. Så tak for opskriften :-) Næste gang tror jeg at jeg vil prøve at bruge røget paprika, jeg har en ide om at det måske også kunne være godt.
    Knus Anne

    • Reply Leverlivet 14. marts 2015 at 16:13

      Hej Anne
      Hvor er jeg glad for du kunne lide dem, de er også et stort hit herhjemme.
      God ide med røget paprika, er helt sikker på det også smager godt.
      Men lad mig gerne høre :-)

      Knus Diana

    Leave a Reply