Om mig

IMG_0002

Jeg hedder Diana, jeg er 36 år gammel. Jeg er uddannet dekoratør og arbejder til dagligt med Store Design. Jeg blogger på fritidsbasis og vil blogge om mad og livsstil. Jeg holder meget af at lave mad, og vil gerne dele mine bedste opskrifter med jer, og dele ud af hvad der giver mig lykke i hverdagen. Hvis du vil, er du mere end velkommen til at følge med i Leverlivet.dk

Ideen til bloggen kom, da jeg fik lysten til at lave min helt egen opskriftbog, med alle mine bedste opskrifter samlet på et sted. Jeg har opskrifter liggende overalt og kunne aldrig finde dem når de skulle bruges. Jeg begyndte at skrive dem pænt op i en bog, men ideen om at samle dem i en opskriftbog blev for stort projekt, så jeg kom på at jeg kunne begynde at blogge dem, så kunne andre også få glæde af dem. Jeg er overhoved ikke nogen IT nørd og troede meget naivt at jeg kunne da lige lave en blog en torsdag aften… men jeg blev klogere, og arbejder stadig for at bloggen skal blive bedre, men man skal jo starte et sted.

Leverlivet.dk blev navnet på bloggen, måske mere tilfældigt end gennemtænkt, min mand slyngede det ud, da jeg sad den torsdag aften og ville oprette en blog, og jo mere jeg tænkte over navnet jo mere synes jeg det passede til min blog. Så velkommen til Leverlivet.dk, jeg håber du vil blive inspireret og måske prøve nogle af opskrifterne af, du er mere end velkommen til at kommentere oplæg eller spørge hvis der er noget du vil have uddybet..

No Comments

Leave a Reply