Oplevelser

Klatreskoven ved carlsberg

4. august 2015
IMG_2386

Jeg bliver simpelthen nød til at dele denne oplevelse med jer, faktisk så fandt jeg først ud af, at der var denne klatreskov for nogle uger siden, jeg var til møde inde i carlsbergbyen, jeg kom forbi denne fantastiske klatrepark, og straks tænkte jeg, at her måtte jeg tage min børn med en dag. Når man som mig har 2 drenge, så skal der indimellem ske noget, og når vi nu har besøgt Tivoli, Bonbonland og Zoologisk have, ja så var dette altså en oplagt mulighed her i sommerferien.

IMG_2393

Klatreskoven er en udendørs klatrepark i København, med forhindringsbaner spændt ud mellem træerne, der er sågar en bil der er spændt op i træerne som de skal klatre igennem.

IMG_2494

Vi tog derind fra morgenstunden, de åbnede kl. 10.00. Klatreskoven er en unik klatreoplevelse i skønne omgivelser fyldt med sjov og masser af udfordring. Der er udfordring for alle aldre, så det er bare på med klatresele, hjem og sikkerhedskarabiner og så afsted på en anderledes oplevelse.Du behøver ikke at vide noget om klatring inden, de søde instruktører giver dig en grundig instruktion, inden du bliver sendt ud på de vilde baner.

IMG_2457

Vi oplevede på intet tidspunkt kø ved banerne, da der er flere startmuligheder og mange forskellige baner at benytte, ja så fungere det faktisk ret optimalt. Jeg så endda en lille dreng på omkring 2 år, hold op hvor var han sød i klatreudstyr.

IMG_2403

Man behøver ikke klatre med sine børn hvis man f. eks. har højdeskræk, du kan følge banerne hele vejen rundt på jorden, så du kan følge dine børn og tage billeder af dem, som jeg siger, jeg tog fotograferingsbanen :-)

IMG_2418

Klareskoven er en oplagt mulighed, hvis der skal afholdes polterabend, familietur eller en børnefødselsdag. de har en 30 meter lang svævebane og 5 forskellige baner med mere end 75 forhindringer, og det mest fantastiske er, at der både er noget til pigen på 2 år og den seje unge mand der mener han kan det hele :-)

IMG_2471

Min store søn på 15 år gennemførte den sorte bane som er den sværeste, den kræver lidt andet udstyr og en anden instruktion, men han klarede det og var virkelig stolt, det var jeg også, for imen vi var der var der ingen andre på den sorte bane, den skæmte da også mig, men på alle banerne for man grundig instruktion af instruktørerne som virkelig er søde.

IMG_2407

Husk at tage nogle gode klatresko på og vær opmærksom på at du ikke må have nogle løse ting på dig, ingen mobiltelefoner i lommen eller bæltetasker og halskæder af sikkerhedsårsager, så en god ide er hvis man har en med, der ikke ønsker at klatre og kan bære mobiltelefoner osv.

Du kan læse mere om praktisk info og åbningstider på deres hjemmeside Klatreskoven.

IMG_2423

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply