Desserter og søde sager

Hyldeblomst is

23. juli 2015
IMG_2248

Jeg tror jeg har sagt det mange gange før, men hjemme hos os er vi vilde med is, men jeg må nok indrømme at den vanilje is, jeg lavede forleden, som I måske har set hvis I følger med på Instagram, den gik fuldstændig i vasken, så opskriften kom altså ikke på, og så tænker jeg bare, hvor svært er det at lave en god vanilje is? Min smagte faktisk godt nok, men den skilte ad, det så ikke ret lækkert ud, så lortet røg i skraldespanden, og det værste er at jeg ved faktisk ikke ved, hvad jeg gjorde galt, men jeg må op på hesten igen og prøve, tænker måske er der bedre held næste gang, det siger jeg i hver fald til mig selv, selvom jeg stadig er lidt bitter over det. Men I disse dage er det oplagt at lave hyldeblomst is, jeg har så meget saft tilbage, så der skal jo laves lidt forskelligt ud af det. Måske man kan lave det på mange forskellige måder, men jeg lavede bare lidt stærkt saftvand som jeg frøs i mine is forme, det kan stort set ikke være nemmere.

Denne opskrift passer perfekt til 6 stk. is forme fra Nicolas Vahe.

Ingredienser:

  • 2 dl. hjemmelavet hyldeblomstsaft
  • 3 dl. Vand
  • Evt. lidt jordbær til fyld i isen

Fremgangsmåde: Bland saften med vand og hæld til i dine is forme, stilles i fryseren omkring 1 – 1 1/2 time, derefter tager du den ud og rør rundt i hver is, kom herefter dine skåret jordbær i, sæt låg på og kom igen i fryseren igen, jeg lader dem gerne stå til dagen efter før de spises.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply