DIY, Julen

Hjælp til placering af lys

28. november 2015
Jeg fik afleveret min adventkrans i lørdags og hun blev super glad for den  så nu skal jeg bare lige have lavet min egen.... det må vist blive et weekendprojekt #advent #adventkrans #adventkranse #bobedre #boligstil #idejul #bolimagasinet #jul #julen #jul2015 #julen2015 #homemade #diy #diyjul #inspiration #lys #merrychristmas #christmas #husløg #kogler

Før i tiden synes jeg altid det var så svært at placere lysene i adventkransen, så de stod rigtig placeret ud for hinanden, jeg måtte altid flytte rundt på dem flere gange, for nogle år siden fandt jeg en super nem løsning på problemet og den viser jeg her, det eneste du skal bruge er et stykke papir eller avispapir og så glæder det bare om at folde det 2 gange så det danner et kryds, så ligger du papiret under din adventkrans og kan nemt se hvor du herefter skal stikke dine lys i adventkransen.

Se video på hvordan du gør her: IMG_1756

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply