Havtorn sorbet er en virkelig frisk sorbet, perfekt til en chokolade kage. Min familie elsker når den kommer på bordet. Jeg var på jagt efter Havtorn i efteråret som vokser i kystnære områder eller sandet steder. Jeg fik fyldt fryseren helt op. Havtorn er fulde af vitaminer, de indeholder antioxidanter, A,C & E vitaminer, så som jeg siger dette må være en sund dessert Et godt råd, hvis du selv skal på jagt efter havtorn, er at klippe grenene i mindre stykker og putte dem i fryseren, når man derefter tager dem ud frosne, er de lige til at nulre af.
Ingredienser:
- 150 g. havtorn
- 50 g. rørsukker
- 3/4 dl. vand
- 1,5 spsk. glukosesirup
Fremgangsmåde:
Kog rørsukker og vand til sukkeret er opløs. Tilsæt havtorn og kog yderligere 5 min. Si det og tilsæt glukosesirup. Lad det afkøle og hæld det i portions skåle og sæt det i fryseren. Hvis man er heldig at have en Ismaskine kan denne også bruges.
No Comments