Diverse lækkerier, Hverdagsmad

Græskarkerne smør

13. juli 2015
IMG_2229

Om sommeren får jeg tit lyst til at lave nogle forskellige grill/krydder smør, som man enten kan komme på kødet når det er grillet, eller spise sammen med flute. Denne smør er virkelig fantastisk, jeg elsker når græskarkernerne er ristet, og sammen med smørret får den en rigtig dejlig smag, du kan servere den sammen med dit hvidløgssmør til en grillaften.

Ingredienser:

  • 50-60 g. græskarkerner
  • 250 g. smør
  • lidt havsalt

Fremgangsmåde: Rist græskarkernerne på en pande med lidt havsalt, kernerne skal poppe og få lidt farve, så er de klar. Afkøl dem. Skær smørret i mindre stykker og hæld dine græskarkerner over, bland det herefter grundigt og kom det på et stykke bagepapir og rul det sammen, ligges på køl i et par timer inden servering.

IMG_2199

Græskarkerne ristet med lidt havsalt på panden.

IMG_2200

Hak dine græskar i mindre stykker.

IMG_2229

Rul og form smørret i bagepapir og kom den på køl, herefter kan den serveres eller et par timer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply