DIY, Indretning, Påske inspiration

DIY Karse æg

14. marts 2015
IMG_0850

Her er en lille og nem påske idé, som du kan bruge som smuk pynt til dit påskebord, karse er nemlig en vigtig ingrediens til påskebordet. Jeg købte nogle store økologiske æg, som jeg forsigtigt bankede hul på med bunden af en teske, derefter tømte jeg dem for æg og vaskede skallen grundigt. Jeg fyldte dem med vat og såede karse i , og vupti, 4 dage efter er der disse fantastiske hyggelige karseæg. Hvis du ligesom mig er fuldstændig skudt i Royal Copenhagens mega mussel, kan du prøve at tegne disse blomster på dine æggeskaller, jeg tror nu nok at mine ville ryge i 2 sortering skuffen, men jeg synes det er lidt hyggeligt og passer godt til mine tallerkner. Du kan skrive “god påske” eller “Happy Easter” på dem, det er kun fantasien, der sætter grænser, men brug en vandfast sort tusch.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply