Hverdagsmad

De lækreste Italienske kødboller

18. januar 2016
IMG_4274

Jeg må simpelthen dele denne fantastiske opskrift med jer. Opskriften har jeg fået af en tidligere kollega for mange år siden, jeg skulle bruge nogle retter jeg kunne stille på en stor buffet til en fødselsdag, og havde derfor forhørt mig om hun ikke havde nogle gode ideer, da jeg viste hun var vildt god til at lave mad, og var mindst lige så madglad som mig. Hun kom dagen efter med denne super lækre opskrift på Italienske kødboller og den har flittigt været brugt lige siden. Hun havde tidligere arbejdet i en vuggestue, så jeg tror faktisk opskriften kom derfra, og jeg forstår godt hvis børnene var vilde med dem. Jeg har lavet dem rigtig mange gange siden, da de både er for børn og voksne og smager fantastisk. Det er faktisk et stykke tid siden jeg har lavet dem sidst, så nu skulle det være og der skulle deles mange smagsprøver ud i løbet af stegningen :-) man skal vel testsmage mener familien.

Opskrift til ca. 6 personer

Ingredienser:

  • 1 kg. Hakket oksekød
  • 4 æg
  • 100 g. revet parmesan ost
  • 100 g. rasp
  • 3 fed fintrevet eller presset hvidløg
  • revet sitronskal af 1 citron
  • 1 bundt finhakket persille
  • salt og peber

Fremgangsmåde: Kom alle ingredienserne i en røremaskine eller bland det grundigt i en skål, form blandingen til små kødboller som steges på panden.

IMG_4237

Kom alle ingredienser i en skål.

IMG_4241

Og bland det hele godt sammen.

IMG_4250

Form blandingen til små kødboller.

IMG_4253

Steg dem på panden i lidt fedtstof.

IMG_4263

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply