Hverdagsmad

Club sandwich med kylling og bacon

25. februar 2015
IMG_0453

Her til aftenmad fik vi disse lækre Club sandwich, man kan også vælge at bruge dem til en god frokost, men i dag blev det vores aftensmad. Jeg serverede dem med hjemmelavet pomme frites til, du finder opskriften på de hjemmelavet pomme frites her. Det er lidt uklart hvem der opfandt Club sandwichen, men en populær teori er, at sandwichen blev opfundet på den eksklusive spilleklub`Saratoga Club´i Saratoga Springs, New York i slutningen af det 19. århundrede. Den er forblevet et hit og du kan vælge at fylde den med netop dit favorit fyld. Jeg fyldte den med kylling og bacon, du kan finde opskriften her.

Ingredienser:

  • Club sandwich brød
  • Salat
  • Tomater
  • Bacon i skiver
  • Hjemmelavet karry dressing (se opskriften længere nede)
  • Kyllingestrimler
  • Cornichoner
  • Rødløg
  • træpinde (til at holde sandwichen sammen med)

Karrydressing:

  • 2 dl. Creme fraiche 18 %
  • 1 tsk.Øko Karry
  • 1 tsk. Dijon sennep
  • Salt & peber

Fremgangsmåde:

Steg baconen sprøds og steg derefter kyllingen på panden med lidt krydderier. Lav karrydressingen ved at blande alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber, den må ikke smage for meget af Dijon sennep, men skal have en god smag af Karry, kom evt. lidt mere karry i, hvis din karry ikke er så stærk. Skær tomater i skiver og rødløget i løg ringe. Rist brødet på en grillpande og skær dem på skrå. Smør brødet med karrydressingen og læg derefter salat, kylling, bacon, tomatskive, rødløg og et par cornichoner på. Læg derefter endnu en skive brød med dressing og gentag og afslut derefter med en skive brød og kom din træpind ned igennem Club sandwichen for at holde den fast.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply