Hverdagsmad, Madpakker

Broccolitærte med kylling

6. maj 2015
IMG_0952

Denne broccolitærte har jeg lavet siden ungerne var helt små, det var denne broccolitærte vi altid tog med til fællesspisningen i børnehaven, og senere til skolearrangementer, den er nem at lave og smager fantastisk. Den er et stort hit herhjemme og jeg ved at hvis jeg stiller min søn spørgsmålet om hvad han vi have til aftensmad, vil der være 90 procent chance for, at han vil svare broccolitærte, jeg er faktisk overbevist om at det er broccolitærtens skyld, at han i dag elsker broccoli, og det er jo ikke så ringe :-)Den smager også godt kold i madpakken.

Ingredienser:

  • 300 g. Kyllingestrimler
  • 1 broccoli
  • bacon i tern
  • 4 æg
  • 2,5 dl. fløde
  • Tærtedej
  • lidt revet ost
  • salt & peber

Start med at forberede dine ingredienser til broccolitærten, ved at skære din broccoli ud i meget små buketter. Steg kyllingestrimlerne på panden, og derefter steges baconen som ligges på et fedtsugene papir. Beklæd tærteformen med tærtedejen, denne gang skulle min bare rulles ud, da det skulle gå lidt hurtigt, så jeg havde købt en færdigdej, du kan også vælge selv at lave den. Fordel kylling, bacon og broccolibuketterne i tærteformen og krydr med lidt salt og peber. Pisk æg og fløde sammen og hæld det henover tærten. Kom evt. lidt revet ost på toppen. Bag tærten i oven ved 180 grader i ca. 40 min. Tjek om den er færdig ved at stikke en træpind i midten, hvis den stadig er flydende, skal du give den lidt mere. Jeg plejer at servere den til en god salat eller med et stykke flutes til.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply