Oplevelser

Bondens Marked på Gisselfeld

4. oktober 2015
IMG_0339_2

For ottende år i træk afholdes i denne weekend Bondens Marked på Gisselfeld, et hyggeligt marked for fødevarer og kunsthåndværk med relation til fødevarerne, hvor det hele er af meget høj kvalitet. På Gisselfeld, tæt på Haslev i det sydsjællandske kan Bondens marked opleves både sommer og efterår (juni og oktober) i de smukke opgivelser af parken og slottet. Her er lækre kvalitetsprodukter som sælges af stadeholderne, der gerne vil fortælle om produktionen og der er smagsprøver overalt.

BTB Vin

IMG_0332_2

Nogle af Stadeholderne på Gisselfeld i år:

Find alle stadeholderne her

Livsnyder & Bonderøv

IMG_0327_2

Osteknuden

IMG_0318_2

Økoladen

IMG_0269_2

Sweet Samsø

IMG_0246_2

Vi besøgte denne fantastiske stand fra firmaet Sweet samsø, der fremstiller håndgjorte bolsjer efter gamle originale principper, firmaet startede efter en tv-udsendelse, hvor de havde set en bolsjekoger lave festligt indslag og det blev grobunden for sweet samsø, der idag leverer bolsjer til mange butikker rundt omkring i landet, og deres produkt er efterspurgt, og vokser sig hver dag større, jeg købte et bolsjeglas med smagen Hot coffee. Der var også mulighed for børnene at lave sin egen slikkepind, og det var et kæmpe hit og lidt varm på fingerne.

IMG_0236_2

IMG_0232_2

IMG_0227_2

IMG_0218_2

Praktisk info: Entré: 50 kr. / Børn under 12 år gratis, Markedet har åbent i 2 weekender om året (juni/oktober) kl. 10-16. Hunde har ingen adgang til Ridehallen og staldene. Læs mere her

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply