Desserter og søde sager, Morgenmad & Brunch

Bananpandekager med havregryn

22. marts 2015
IMG_0964

Prøv disse lækre bananpandekager med havregryn næste gang du skal lave en god brunch eller bare en lækker sund morgenmad til familien. Bananerne gør at de for den naturlige sødme, derfor kan du med fordel undlade sukkeret.

Ingredienser:

  • 2 bananer
  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. mel
  • 3 æg
  • 1/2 salt
  • 30 g. sukker (kan undlades)
  • lidt smør til stegning

Mos eller blend dine bananer med evt. en stavblender, bland alle ingredienser sammen og rør dejen godt. Kom lidt smør på panden og kom ca. 2 spsk. dej på panden til hver pandekage, vend dem som alm. pandekager og steg dem færdige på modsatte side. Du kan servere dem til en god brunch med lidt skyr, sirup og friske bær.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply