Hverdagsmad, Tilbehør til kødet

Bacon dressing til bagekartofler

20. september 2015
IMG_2997

Jeg har lavet denne lækre dressing til bagekartofler i mange år, jeg synes nogle gange det kan virke lidt tørt hvis man kun får dem serveret med smør, så på et tidspunkt for mange år tiden prøvede jeg denne model, men det er meget forskelligt hvad jeg tilsætter, nogle gange har det være finhakket radiser andre gange hvidløg, prøv dig frem og find dit favorit, men lav rigeligt, da den plejer at falde i god smag.

Ingredienser:

  • 500 ml. cremefraice 18 %
  • 1 rødløg
  • 200 g. bacon i tern
  • 1 bundt purløg
  • 2 tsk. dijon sennep
  • lidt salt & peber

Fremgangsmåde: Start med at stege dit bacon på en tør pande, sæt det til afkøling. Hak løget fint og tilsæt ca. 2 tsk. dijonsennep, tilsæt finhakket purløg og bacon og rør det godt sammen. Tilsæt cremefraice og smag til med salt og peber, lad det gerne stå 1 time før servering i køleskabet, da smagen kommer mere ud i dressingen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply